Er du tyndhåret?

Intet problem! Viviere tilbyder det ultimative produkt til dig, som er tyndhåret eller oplever, at du har tyndt hår og helst vil slippe for at gå med en toupé. Vivieres Hårfibre er baseret på naturlige og elektrostatiske bomuldsfibre, som fæstner sig i håret og som modvirker tyndt hår på en effektiv og diskret måde. At slippe for at være tyndhåret, har aldrig været lettere! For at beskrive Vivieres Hårfibre på helt enkelt, kan man sige at de fungerer som en slags make-up for dig, som er tyndhåret. Produktet påføres hurtigt og let, og det er ikke sværere end at påføre hårvoks eller gelé. På mindre end et minut kan du ved hjælp af Viviere fremover slippe for at være tyndhåret.

Slip for at være tyndhåret med Viviere

  • En dåse Viviere Hårfibre varer i ca. to måneder for dig som er tyndhåret, men kan holde i længere tid for dig, som bruger produktet for at skule dine hårrødder.
  • Kombinerer du Viviere Hårfibre med Viviere Boosting Spray garanterer vi dig at du kommer til at glemme, at du overhovedet har været tyndhåret.
  • Uanset om du er tyndhåret pga. en sygdom eller arvelig skaldethed, så stopper du sandsynligvis aldrig med at bruge Vivieres Hårfibre, efter du har prøvet dem.
  • Vi tilbyder en komplet startpakke til dig, som gerne vil i gang med at bruge Viviere. Køb det her og slip for at være tyndhåret nogensinde igen!
Viviere tilbyder en moderne løsning til dig, som er tyndhåret. Ingen operationer, ingen toupé, intet unødvendigt arbejde. Kun naturlige bomuldsfibre, som er lette at påføre, enkle at smøre ud, og derudover overhovedet ikke kan mærkes. De hverken klistrer eller sidder fast under neglene. Når de sidder godt fast i håret, vil de opfattes som en naturlig del af dig og de sidder fast indtil du vasker dem ud.

Felter med * er obligatoriske