Instruktioner

Trin 1

At bruge VIVIERE VOLUME FIBRE er hurtigt og enkelt – på kun 30 sekunder får du fire gange tykkere hår. De små bomuldsfibre er ladet med statisk elektricitet og fæstner sig derfor direkte på dit hår. På den måde får dit hår mere volumen og du kan effektivt kamuflere dine rødder.

Vask og tør håret inden du påfører VIVIERE VOLUME FIBRE. Fordel fibrene indtil du får det ønskede resultat.

Trin 2

Brug dine hænder til at arbejde grundigt igennem fibrene. Fordel dem omhyggeligt rundt, så den elektrostatiske energi optimeres.

Trin 3

Brug VIVIERE MIRROR for at se om du har fordelt fibrene jævnt, og ikke har overset nogen områder.

Trin 4

For at fæstne fibrene yderligere, påføres VIVIERE BOOSTING SPRAY præcis som du sprayer håret med en almindelig hårspray.

Instruktionsfilm

Denne video er først og fremmest optaget, så vi kan bruge den under vores kundebesøg, og så vi på en enkel måde kan forklare, hvorledes produkterne fungerer. Vi har fået meget positiv feedback på filmen, og vi har derfor valgt at lægge den op trods at den ikke er i den bedste kvalitet. Man kan tydeligt se, at forandringerne kommer og hvilket resultat produktet giver. OBS! Man behøver ikke hjælp for at påføre produktet, selv uden hjælp gør man det let alene. Vi anbefaler vores kunder at bruge et spejl for at sikre sig, at de bageste områder også har fået fibrene påført samt at fibrene er jævnt fordelt. Farven, som denne person bruger, er light brown.